ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА КАСТИНГ – ”ГОДИНАТА, В КОЯТО СТАНА ИЗВЕСТЕН!”

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Университетска телевизия „Алма Матер“ към Софийски университет „Св. Климент Охридски“ организира национален кастинг сред студентите, за набиране на водещи, сценаристи, репортери, редактори и пр.
Кaмпанията има уникалната цел, чрез серия от кастинги във висшите учебни заведения, да отсее най-будните и мотивирани млади хора и да състави от тях цялостен екип за единствена по рода си Студентска телевизия.
Ще сме изключително признателни ако съдействате информацията да достигне до възможно най – много студенти в региона.
Екипът на телевизията е на разположение за всякакви възникнали въпроси.
С уважение,
Башар Рахал
Директор Университетска телевизия „Алма Матер“
02/ 98 11 220

Повече информация на страницата във Фейсбук:
www.facebook.com/Годината-в-която-стана-известен

Явете се на национален кастинг за водещи, актьори, сценаристи и редактори на най-младата медия на България – Студентската телевизия! Ще бъде вълнуващо – като в сесия! Запишете се на кастинг до 10.11.2018г. на e-mail: staniizvesten@gmail.com Изпрати ни до 10 Ноември 2018г. (включително): – Своя актуална снимка(и) – Снимка на първа страница от студентската си книжка – Кратка биография с твои контакти – Мотивационен текст в коя позиция се целиш и защо – В Subject/Тема на имейл-а задължително се вписва името на университета, в който учиш – Видеоматериали от изяви, участия от ТВ, кино и театър и т.н. са бонус – Желаещите да бъдат сценаристи задължително да представят 2 свои текста проза.

One thought on “ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА КАСТИНГ – ”ГОДИНАТА, В КОЯТО СТАНА ИЗВЕСТЕН!”

  1. Слушам словоблудството на “корифеите”, които веднага ще бъдат забравени, щом слязат от екрана. Много от тях не са нищо повече от подлоги. Някои и на 80 години са млади, други и на 25-30 години вече са старци, защото са се родили такива. Млади сте и вървете смело напред с младостта си. Важното е, че я има телевизията, че студентите искат да работят в нея и имат възможност да се доказват. Бъдете умни и интересни, бъдете честни и ще успеете. Тези, които ви подлагат на унищожителна критиката, по-скоро ви завиждат на младостта и хъса и се страхуват от вас. На добър път!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *