Покана за официалното откриване на студиен телевизионен комплекс Алма Матер

Уважаеми дами и господа,

Екипът на Национална университетска телевизия ”Алма матер” има удоволствието да ви покани на официалното откриване на студийния телевизионен комплекс, изграден с финансовата подкрепа на г-н Георги Василев и  „ Студия Трансмедиа” на 23-ти февруари 2016 г. в 16.30 във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет „Св. Кл. Охридски” на ул. „Московска 49.

Националната университетска телевизия „Алма матер” е регистрирана в Съвета за електронни медии като програма за образование, култура и младежки политики с национално покритие и в обществена полза.

ТВ „Алма матер” излъчва своите програмни линии в ефира на Българската национална телевизия, ТВ „Европа”, България он ер и Военния телевизионен канал.

През 2016 г. в партньорство с БНТ Региони и БНТ Свят ще се реализират новите  програмни линии   – Дискусионно студио „Алма матер”, „Журнал за наука и образование” и Европейска университетска телевизионна мрежа.

Като проект с национално значение се предвижда изграждането на образователен канал, част от многопрограмното развитие на обществената телевизия.

Надяваме се от януари 2017 г. този канал да се позиционира на държавния мултиплекс и да даде старт в медийното пространство на програми за образование, култура и младежки дейности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *