АЛМА МАТЕР ТВ стартира в интернет !

Добре дошли в новия сайт на Национална студентска телевизия “Алма матер”!

На 21 декември 2011 година стартира новата Интернет платформа на АМТВ. Всяка седмица тук ще откривате новите броеве на трите предавания на най-младата телевизия в България – “Ку-Ку:Презареждане”, “Ателие” – Студентска работилница за изкуство и култура и “ПроАктивно” – предаване за наука и образование!

Всеки ден на страницата на АМТВ ще откривате репортажи, новини и интересни видеа от всички сфери на младежкия живот в рубриката VLog!Можете да следите най-интересните публикации на любимите си блогъри директно тук – в рубриката БЛОГОСФЕРА. Вашият блог също може да бъде част от Блогосферата на АМТВ – трябва само да ни пишете във формата за контакти или на някого от екипа. Всичко за нас и историята на Национална студентска телевизия “Алма матер”, както и за нейните три предавания, можете да научите в секцията ЗА НАС. А за да добиете представа за това как изглеждаме – влезте в ГАЛЕРИЯ.

Вие също можете а станете част от Студентската телевизия! Достатъчно е само да се свържете с нас и да ни предоставите свое видео, което ние ще публикуваме! Ако искате да работите в нашия екип или да ни дадете идеи, препоръки и критика, пишете ни или ни елате на гости във ФЖМК на СУ!

Екипът на АМТВ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.