ПроАктивно “Води ме”

автор Невяна Попова

Ще ви разкажем една история, в която героите са необикновени, може би даже отхвърлени от обществото. Те живеят, творят, пеят, катерят планини, те не са сами. Те имат верен другар до себе си.

Те са една необикновена двойка, на която вие може би не знаете как да реагирате, поднасяте закуската си или просто се опитвате да избегнете. Те са хора, които днес за обществото са странни, но ние ще ви ги покажем такива, каквито са, за да премахнем всякакви предразсъдъци и да разчупим стереотипа за красиво и грозно.
Ние често трудно приемаме различното, затова го поставяме зад линията, която сме изградили пред себе си. Допускаме да я прекрачи само познатото, но светът е красив в разнообразието си и често хора, които са различни, го правят интересен.
Те вдъхновяват и карат останалите да си кажат, че невъзможни неща няма, защото героите ни показват как наистина препятствията могат да бъдат преодолени и как заради мисия може да се преглътне болката от раздялата.Ще ви разкажем как именно тази раздяла ражда среща.
Нашите герои са ведри и целеустремени, дори и когато са лишени от нещо значимо. Те не са поставени на равно с останалите, но покоряват върхове, които са трудни за покорявана дори за обикновените хора.
Вижте кои са те, коя е тази необикновена двойка и кой седи зад създаването й във „Води ме”, филм на студенсктото предаване „ПроАктивно”, в неделя от 15.35 часа по ТВ Европа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.