Студенти се впускат в търсене на смисъла на живота !

Какво е общото между Зигмунд Фройд и Джон Ленън, между Джони Ротън и Робърт Бърнс, между Мечо Пух и Молотов, между Ернесто Гевара и Стив Джобс? Тези противоположности ще се срещнат тази неделя от 15:35 в предаването на Алма Матер ТВ – „ПроАктивно“, по телевизия Европа.

Заедно с тях ще се впуснем в търсене на най-екзистенциалния от всички въпроси – „Какъв е смисълът на живота?“.
Насочвани умело от нашите водещи – Ивайло Захариев и Харитина Агопян, зрителите на телевизия Европа ще се срещнат едновременно с проблемите на съвременния студент в България и тези свързани с човешкото съществуване, еволюцията и цивилизацията. Благодарение на диалогичната форма, една толкова мащабна и необятна тема успява да бъде представена забавно и увлекателно. ПроАктивно умело интегрира документалната и семи-игралната стилистика.
Предаването ще ни срещне и с група студенти от различни университети, които ще подпомогнат нашето търсене на отговори, пречупвайки проблемите през своята призма, през своето минало и настояще.
На финала „ПроАктивно” потърси смисъла на живота във вечния протест и изпрати репортера Виктор Минчев да открие кой стои зад всички протести в София. Кой е мистериозният Рамон и как бързата храна бавно убива революционния порив на тълпата? Това ще разберете  само в „ПроАктивно” .
Ако искате да гледате едно предаване, което ще ви забавлява, провокира и накара да усетите телевизия в ново измерение. Ако търсите нестандартното, непримиримото и неочакваното. Часът и мястото на срещата са известни – тази неделя от 15:35 часа по ТВ Европа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.