Трейлър-“Ателие:Модата”-Тв Европа-неделя,15:35

„Модата не е нещо, което живее единствено в роклите. Модата е в небето, на улицата, модата е идея, начин на живот, и всичко, което се случва.“

Когато говорим за мода не може да не цитираме великата Коко Шанел. Когато показваме мода, не бива да забравяме, че това е изкуство. Изкуство, изразяващо личността чрез начина на обличане. Дрехите са материален изразител на положението, професията и интересите на един човек.
В този брой на „Ателие“ студентска работилница за изкуство и култура ви вкарваме в гардероба на самата мода. Показваме как я върприемат хората, занимаващи се с нея, създаващи я.
Наши герои са фотографа Иван Цуцуманов, дизайнерката Йелена Кесич и момияетата, които поставят танцовия спектакъл Look Look, посветен на модата. От всички тях научаваме не какви са последните тенденции за сезона. Научаваме какъв е процесът на създаване на мода, с какво чувство трябва да се носят роклите и най-важният урок – всяка дреха има история и втъкана любов, това я прави уникална.
Един съвет от екипа на „Ателие“ – Внимавайте как се обличате, защото по дрехите посрещат, а никой не иска да го изпратят на бързо.

“Ателие:Модата”-Тв Европа,1-ви юли,неделя,15:35

Leave a Reply

Your email address will not be published.