ПроАктивно “Как да си намерим мъж?”

Това „ПроАктивно“ ще изглежда още по-красиво, съблазнително, и най-вече – женствено! Причината ще са 5 жени, които, заедно с екипа на предаването, ще се опитат да намерят отговора на въпроса „Как да си намерим мъж?”

Днес много млади момичета все още не са срещнали „Принца на бял кон“, но за сметка на това са обиколили всички столични дискотеки и клубове. Повечето от тях са отчаяни и искат да си сложат силикон, за да превличат мъжкото внимание. Затова, ако с тъга гледате всеки черен мерцедес, който минава покрай Вас и си мечтаете да сте на задната седалка – моля, изключете си телевизора! Tова предаване няма да ви даде универсална рецепта за това как да си хванете мъж, но ще ви срещне с три млади момичета: Модел, PR и филолог. Историите им се сблъскват, за да отговорят на въпроса – може ли да съществува любов без пари?
В неделяният следобед бъдете с „ПроАктивно“ , за да чуете и мнението на експертите – Татяна Кметова, изпълнителен директор център за изследвания и политики за жените и доц. Сийка Чавдарова – зам.-декан на факултета по педагогика към Софийски унверситет.
Трябва ли жена да стане президент на България, за да се оправи страната ни – отговорът е тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published.